Lalapaşa Belediyesi ile Edirne Baro Başkanlığı arasında, şiddet mağduru kadın ve çocuklara yönelik hukuki destek sağlamak amacıyla “Şiddet Mağduru Kadın ve Çocuklara Yönelik Güçlendirme Çalışmaları Ortak Protokolü” imzalandı.
Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, Edirne Baro Başkanı Avukat Gökhan Karakoç’u makamında ağırladı. Ziyarette, kadın ve çocukların hukuki destek hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefleyen iş birliği protokolü imza altına alındı.
“KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ YALNIZ DEĞİL”
İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kadınlara ve çocuklara yönelik hizmetleri artırmaya devam ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Bu protokol sayesinde, şiddet mağduru kadın ve çocuklarımızın hukuki destek hizmetlerine eksiksiz bir şekilde erişmesini sağlayacak, belediyemiz de onların yalnız olmadığını bir kez daha gösterecektir. Lalapaşa Belediyesi olarak, hukuki yardım hizmeti almak isteyen vatandaşlarımıza bu desteği de eklemenin gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Zabıta Birimi, çocuklarımızın ve kadınlarımızın yanında olmaya devam edecek. Hukuki yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız, Zabıta Birimine başvurabilirler. Edirne Barosu ile imzaladığımız bu protokol çerçevesinde iş birliğimizi daha da güçlendirerek, kadınlarımızın ve çocuklarımızın daima yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
14 Haziran 2025GÜNCEL
14 Haziran 2025GÜNCEL
14 Haziran 2025GÜNCEL
14 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
14 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
14 Haziran 2025GÜNCEL
14 Haziran 2025