DOLAR 32,3469 0.25%
EURO 35,0983 -0.14%
ALTIN 2.309,101,40
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22839463,16%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden muhtar ve amcası toprağa verildi

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden muhtar ve amcası toprağa verildi

ABONE OL
24 Şubat 2023 16:59
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden muhtar ve amcası toprağa verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin İpsala İlçesinde, köy kahvehanesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden muhtar ve amcası toprağa verildi. Öte yandan silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Kumdere köyündeki kahvehanede uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden köy muhtarı Hüseyin Karataban (50) ve kahvehane işletmecisi amcası Hidayet Karataban (64) için cenaze töreni düzenlendi.

Kumdere köyünde düzenlenen cenaze törenine; İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, köy halkı ve Karataban aileleri ile yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Karataban ve Hidayet Karataban, köy mezarlığında toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Öte yandan Hüseyin Karataban ve Hidayet Karataban’ı tüfekle vurarak öldüğü ve L.G. ve H.K’yı da yaralayarak kaçtığı iddia edilen şüpheli R.T. köyde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Kumdere köyündeki kahvehanede meydana gelen olayda iddiaya göre; R.T. köy kahvehanesine girerek elindeki av tüfeğiyle ateş açmış, Kumdere köyü muhtarı Hüseyin Karataban ve kahvehane işletmecisi amcası Hidayet Karataban, L.G. ve H.K. yaralamıştı. Ambulanslarla İpsala Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan muhtar Hüseyin Karataban ve amcası Hidayet Karataban kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.