DOLAR 32,3883 -0.11%
EURO 34,7780 -0.09%
ALTIN 2.411,46-0,96
BIST 10.096,730,14%
BITCOIN 2002009-0,93%
Edirne
13°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şimşek Hukuk Bürosu açıldı

Şimşek Hukuk Bürosu açıldı

ABONE OL
5 Kasım 2021 11:00
Şimşek Hukuk Bürosu açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne Eski İl Başkanı ve Milletvekili adayı merhum Gürsel Şimşek’in kızı Aybike Şimşek, Yaşar Atlı Plaza’da hukuk bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılım gerçekleşen açılışa MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Edirne Baro Başkanı Av. Tacettin Sivrikaya, Şimşek Ailesi ve çok sayıda aile dostu katılım sağladı.

“GÜZEL EVLATLAR YETİŞTİRDİ”

Gürsel Şimşek’i anarak kızı Aybike Şimşek’e başarılar dileyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Yıllarca il başkanlığımızı yapmış, milletvekilliğimizi yapmıştır. Allah kendisinden razı olsun böyle güzel evlatlar yetiştirdi. Mekanı cennet olsun. Aybike kardeşime başarılar diliyoruz. Her zaman Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camia yanındadır. Onlar bize emanettir. Canımız ciğerimizdir. Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın” dedi.

“EMEĞİNİN SONUÇLARINI EN İYİ ŞEKİLDE GÖRECEKTİR”

Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya “bugün çok mutluyuz. Bir meslektaşımız Aybike Şimşek ofisini açıyor. Biz bu büro açılışının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Aybike kardeşimizin iki şapkası var. Biri hukukçu biride çok başarılı çiftçi ve iş kadın. Tohumun bereketle nasıl bir ürüne dönüştüğünü, nasıl sofralara geldiğini bilen bu konuda emek sarf etmiş bir kardeşimiz. Aynı şekilde hukuk dünyası içerisinde emeğinin sonuçlarını da en iyi şekilde görecektir. Hayırlı olsun. Şimşek Ailesi’ne şükranlarımızı sunarız çok kıymetli evlat yetiştirmişler.

“ÇİFTÇİLİK OLMADIĞI DÖNEMDE YOĞUN ŞEKİDLDE AVUKATLIK YAPMAK İSTİYORUM”

Av. Aybike Şimşek “Herkesin ayaklarına sağlık. Öncelikle son 1 buçuk senedir çok zor bir süreçten geçtik. Açılışını planladığımız zaman 2020’nin Eylül Ayı’ydı. Fakat ailecek geçirmiş olduğumuz, babamın kaybından dolayı zorlu süreçten dolayı açılışı yapmak bugüne nasip oldu. Bir buçuk senedir Tacettin Başkanımın da dediği gibi baba mesleği olan çiftçiliği biraz ele almıştım. Onun verdiği yük omuzlarımda fazlalıktı. Ama bir buçuk senedir abimle beraber bayağı güzel şekilde işi yola koymaya başardık. Süreçten sonra biraz daha kendi mesleğime, en azından çiftçiliğin olmadığı dönemde yoğun bir şekilde avukatlık yapmayı istiyorum. Hukuk büromun açılışını da bu zamanda yapmayı uygun gördük. Umarım en güzel şekilde müvekkillerimizi temsilen avukatlık yapmaya faal olarak başlayacağım Allah’ın izniyle” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.