DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046686-2,61%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şimşek’ten tepki: “Siyasi bir oyun”

Şimşek’ten tepki: “Siyasi bir oyun”

MHP'nin İpsala Belediye Başkanı Adayı Aybike Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyecekleri etkinlik için kiraladıkları salonun belediye yönetimi tarafından iptal edildiğini açıkladı. Şimşek, yaşanan durumu siyasi bir oyun olarak nitelendirerek tepki gösterdi.

ABONE OL
20 Şubat 2024 10:09
Şimşek’ten tepki: “Siyasi bir oyun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP’nin İpsala Belediye Başkanı Adayı Aybike Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyecekleri etkinlik için kiraladıkları salonun belediye yönetimi tarafından iptal edildiğini açıkladı. Şimşek, yaşanan durumu siyasi bir oyun olarak nitelendirerek tepki gösterdi.

MHP İpsala Belediye Başkanı Adayı Aybike Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dünya Kadınlar Günü kapsamında ilçede düzenleyecekleri etkinlik için kiraladıkları salonun belediye yönetimi tarafından iptal edildiğini söyledi.

Şimşek, kadınların sesinin susturulmasına izin vermeyeceklerini belirtti ve etkinliği planlanan tarihten bir gün önce gerçekleştireceklerini duyurdu.

Şimşek, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sevgili İpsalalı hemşerilerim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, İpsala’mızdaki tüm kadınlarımızla birlikte kutlayabilmek amacıyla geçen günlerde belediye düğün salonunu tahsis etmiştik. Fakat şu an sizlere üzücü bir haberi vermek istiyorum. Belediye yönetimi tarafından kiralamış olduğumuz salon iptal edilmiştir. Yapılan bu durum tamamen siyasi bir oyundur. Fakat ben kadınların sesinin susturulmasına asla ve katiyen müsaade etmeyeceğim. Bu yüzden 8 Mart için planlamış olduğumuz organizasyonumuzu, 7 Mart Perşembe akşamına çektik. Tüm kadınlarımızı 7 Mart Perşembe akşamı İpsala Belediye Düğün Salonu’na eğlenmeye ve fikir alışverişinde bulunmaya davet ediyorum. Ve aynı zamanda İpsala Belediye Yönetimi’ni de kınıyor, kendilerini eşitliğe ve adalete davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.