DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046642-2,53%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sofya merkezinde devriye gezen polislerin sayısı arttırılacak

Sofya merkezinde devriye gezen polislerin sayısı arttırılacak

Bulgaristan'da istifa eden İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, Sofya Belediye Başkanı Vasil Terziev ile yaptığı görüşmede, vatandaşların ve başkentin misafirlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak adına gerekli önlemlerin alınacağına dair söz verdi.

ABONE OL
12 Mart 2024 09:55
Sofya merkezinde devriye gezen polislerin sayısı arttırılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’da istifa eden İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, Sofya Belediye Başkanı Vasil Terziev ile yaptığı görüşmede, vatandaşların ve başkentin misafirlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak adına gerekli önlemlerin alınacağına dair söz verdi. Şehir merkezinde, farklı kökenlerden insanların bir araya geldiği bölgelerde ve mülteci barınma merkezlerinin çevresinde devriye gezen polislerin sayısının arttırılacağı açıklandı.

BNR Türkçe’de yer alan habere göre, Söz konusu tedbirler, Sofya’nın merkezinde Bulgar ve yabancı uyruklu gençler arasında çıkan kavga sonrasında alındı.

Stoyanov, “Kamuoyunda ciddi yankı uyandıran bu olayların siyasi olarak kullanılmamasını ve ırksal çatışmaları ima etme amacı gütmemesi yönünde çağrıda bulunuyorum,” sözlerini kullandı. Stoyanov’un açıkladığı üzere, Bulgaristan’da yasal olarak ikamet eden göçmenlerin karıştığı yolsuzluk vakalarında herhangi bir artış yaşanmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.