Yüzlerce Bulgar, “NATO çık!” ve “Savaşa hayır!” sloganlarıyla Savunma Bakanlığı önünde, Ukrayna’daki savaşta Bulgaristan’ın tarafsız kalmasını dile getirdi.
BNR Türkçe’de yer alan habere göre; “Vızrajdane” partisi tarafından düzenlenen protesto Savunma Bakanlığı önünde başladı ve Başbakan Kiril Petkov ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin’in görüşmesinin gerçekleştiği Bakanlar Kurulu binasına taşındı.
“Vızrajdane” lideri Kostadinov, ülkemizin mevcut çatışmada oynayabileceği tek rolün, Ukrayna ile Rusya arasında diplomaside arabuluculuk yapmak olduğunu söyledi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).