DOLAR 32,4341 0.06%
EURO 34,4625 -0.11%
ALTIN 2.486,000,13
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2034227-4,19%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal sorumluğa akademik bakış

Sosyal sorumluğa akademik bakış

ABONE OL
15 Haziran 2022 10:29
Sosyal sorumluğa akademik bakış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’ye ve bölgeye 14 fakülte, 5 yüksekokul, 10 meslek yüksekokulu ile yeni değerler ve akademik bilgiler üreten Trakya Üniversitesi yeni kurulan Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ile bu alanda söz sahibi olacak.

Müdürlüğünü Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar MYO Müdürü ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semiha Kartal’ın, müdür yardımcılıklarını Öğr. Gör. Burak İşçimen ve Öğr. Gör. Dr. Ertan Varlı’nın üstlendiği merkezin yönetim kurulunda Dr. Öğr. Üyesi Sela Can Dökmeci, Öğr. Gör. Dr. Ertan Varlı, Dr. Öğr. Üyesi Esin Benian ve Öğr. Gör. Burcu Ören Özen yer alırken Rektörlük Özel Kalem Müdürü ve Basın Danışmanı Öğr. Gör. Kıvanç Ada, Şef Güzide Sevcan Durdağ Yazıcı, Handan Uzun aktif rol alacak.

Trakya Üniversitesinin fakülte, yüksekokul, uygulama ve araştırma merkezleri başta olmak üzere tüm birimleri ile akademik bilgi ürettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitelerin ana hizmet kolu eğitim ve bilimdir. Bunun yanı sıra üniversiteler hayatın tamamına dokunur, dokunduğu tüm alanlara da eğitim ve bilimsel bakış getirir. Trakya Üniversitesi de 38. uygulama ve araştırma merkezi olan Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ile çevremize, yaşadığımız topluma karşı bakış açımızı geliştiren bu alanda akademik bilgi üreterek bölgesine ve insanlığa karşı fayda sağlayacaktır. Müdürümüz Doç. Dr. Semiha Kartal ve kıymetli çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor ve merkezimizin sosyal sorumluluk alanında imza çalışmaları hayata geçireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.