Süloğlu ilçesinde Kaymakamlık himayesinde gerçekleştirilen Köy ve Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Dostluk ve centilmenlik içinde geçen organizasyonda şampiyonluk kupasını İskenderköy Spor kaldırdı.
Turnuvanın finalinde Büyükgerdelli Spor ile İskenderköy Spor karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan mücadeleyi kazanan İskenderköy Spor, turnuvanın şampiyonu olarak kupanın sahibi oldu.
Final programına Süloğlu Kaymakamı Emin Cevat Tutar da katıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen törende Kaymakam Tutar, dereceye giren takımlara kupa, madalya ve plaketlerini takdim etti.
Şampiyon İskenderköy Spor’a kupa ve madalyalarını veren Kaymakam Tutar, turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Büyükgerdelli Spor’u da tebrik etti. Organizasyonda üçüncü ve dördüncü olan takımlar da madalya ve plaketle ödüllendirildi.
Kaymakam Tutar, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik ruhu içerisinde geçen turnuvaya katkı sağlayan tüm takımlara, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, dereceye giren takımları kutladı.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026GÜNCEL
21 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Temmuz 2026