DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045672-2,51%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanal, AK Parti adayının afişini eleştirdi

Tanal, AK Parti adayının afişini eleştirdi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Edirne ziyaretinde Esentepe mevkiinde AK Parti Belediye Başkan Adayının afişinde partinin logosunun küçük kullanılmasını eleştirdi. Tanal, “Edirne'de AK Parti belediye başkan adayı kendi kimliğini, kendi partisini gizliyor. AK Parti'nin logosunu küçücük olarak kullanıyorlar. Kimliğini birisi gizliyorsa anlayın ki bu işin içinde bir şaibe var" diye ifade etti.

ABONE OL
27 Mart 2024 17:28
Tanal, AK Parti adayının afişini eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal beraberinde CHP Milletvekili Baran Yazgan ve partilileri ile birlikte esnaf ziyaretlerine katıldı. Ziyaret güzergahında AK Parti adayının afişini gören Tanal “Edirne’ye bakıyoruz. Edirne’de AK Parti belediye başkan adayı kendi kimliğini, kendi partisini gizliyor. AK Parti’nin logosunu küçücük olarak kullanıyorlar. Kimliğini birisi gizliyorsa anlayın ki bu işin içinde bir şaibe var” diye ifade etti.

“EDİRNE’DE AK PARTİ BELEDİYE BAKAN ADAYI KENDİ LOGOSUNU GİZLİYOR”

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, “Edirne’de AK Parti’nin belediye başkan adayı Belgin Hanımefendi. Şimdi ben Şanlıurfa milletvekiliyim. Şanlıurfa’nın her tarafında AK Parti’nin seçim propagandası, belediye başkanlığı propagandası. Bu resmin ön tarafında Cumhurbaşkanı AK Parti’nin genel başkanı Tayyip Bey resmi olur. Arka tarafında adaylar olur. AK Parti’nin logosu da büyük olur. Ama Edirne’ye bakıyoruz. Edirne’de AK Parti belediye başkan adayı kendi kimliğini, kendi partisini gizliyor. Bunun kimliği AK Parti, genel başkanı posterleri hiç Edirne’de asmıyorlar. Niçin? Çünkü Türkiye’nin Edirne’sinde, İzmir’inde millet AKP’den bıkmış. AKP’nin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bıktığı için o posterleri kullanırsa halk oy vermeyeceğini bildiği için Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerini hiç kullanmıyorlar. AK Parti’nin logosunu küçücük olarak kullanıyorlar. Yani görünmeyecek, okunmayacak yerlere yazıyorlar” dedi

“AK PARTİ’YE OY MOY VERMEYİN”

Edirnelilere çağdaş ve uygar bir şehir için seslenen Tanal “Onun için Edirne halkı ve Türkiye’ye sesleniyorum Edirne’den. Hiçbir yerde AK Parti’ye oy moy vermeyin. Size verecekleri yardımları alın, paraları alın, oylarınızı vermeyin. Sizden çaldıkları ne ancak bunlar şu anda halka dağıtıyorlar. Rüşvet amacıyla, birkaç oy devşirmek amacıyla bunu dağıtıyorlar. Kimliğini birisi gizliyorsa anlayın ki bu işin içinde bir şaibe var. Eğer gerçekten çağdaş uygar bir şehir olmasının devamını istiyorsanız da Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Türkiye’nin her tarafında Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verir. Bakın ben Şanlıurfa milletvekiliyim. Şanlıurfa AK Parti’nin kalesi. AK Parti’den bıkmış, bezmiş ama Edirne’de bakıyorum, millet yani sizi kandırmak için kendi parti logolarını gizliyorlar. Parti logosunu gizleyen bir belediye başkanı adayından hayır mayır gelmez” diye konuştu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.