DOLAR 32,3722 -0.38%
EURO 34,8022 -0.07%
ALTIN 2.394,99-1,13
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19141082,71%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarımsal Araçlı Depo Mu? Ultra Lüks Villa Mı?

Tarımsal Araçlı Depo Mu? Ultra Lüks Villa Mı?

ABONE OL
30 Eylül 2022 12:56
Tarımsal Araçlı Depo Mu? Ultra Lüks Villa Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu haber başka yerde yok!

  • Ülkemizin bir çok şairine ilham veren Meriç Nehri’nin yatağının sıfır noktası ve taşkın koruma sahasında ‘tarımsal amaçlı depo’ olarak inşaatına başlanan daha sonra ultra lüks villa olarak tamamlanan inşaatı kim yaptırıyor?

  • Edirne’nin cadde ve sokaklarını süsleyen çiçeklerin de ekildiği ultra lüks villanın çevresine Özel F Tipi Kapalı Cezaevi’ni andıran yüksel duvarlar yapıldı mı? Bu yetmeyip, duvarların üstüne Amerika’nın ünlü Guantama Üssündeki gibi özel tel çitler de çekildi mi?

  • Edirne’de bir örneği daha bulunmayan ‘zemin katlı tarımsal amaçlı depo ve çatı arası bakıcı odası’ olarak inşaat ruhsatlı binanın iç bölümlerine özel şömine, son derece lüks laminat parkeler döşenme hazırladığı yapıldığı anlatılıyor.

  • Edirne’deki ünlü bir siyasetçiye ait inşaat başlamadan önce resmi bir kuruma verilen izin dışında başka bir inşaat yapılmayacağı yönünde noter aracılığı ile taahhütname verildi mi? Resmi kurumlara verilen bu taahhütnamelere uyuldu mu?

  • Türkiye’yi yasa boğan Gölcük depreminde en çok deniz doldurularak yapılan inşaatlar zarar gördü. Peki bu inşaata el arabaları ile nehrin yatağına taş dökülüyor mu?  Taşkın sahası içinde kalan bu araziye inşat yapılması için DSİ 11. Bölge Müdürlüğü izin verdi mi?  Tarım Müdürlüğü hangi şartlarla izin verdi?

  • Milyarlık ultra lüks villa görünümdeki villa da özel misafirler ile baş başa balıklar yenildiği kentteki siyasi kulislerle anlatılıyor. İzmit’ten hangi ünlü siyasetçi burada balık yiyerek hangi konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

 

HABERİN AYRINTILARI YARIN SADECE SONHABER’de…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.