Antalya ilinin Serik Belediye Başkanlığı tarafından Serik Belediyesi’ne ait sekiz adet taşınmaz (büfe, kahvehane, dükkan vb.) üç yıllığına kiraya verilecek.
Basın İlan Kurumu İlan Portalı, https://www.ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre; Mülkiyeti Belediye’ye ait taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden açık teklif usulü ile Belediye Encümeni tarafından, Encümen toplantı odasında yapılacak ihale ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilecek.
İstekliler İhale Şartnamesini Belediye’nin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alarak; ihale ile ilgili dosyalarını, 01/12/2021 tarihinde, saat:16.00’ya kadar Belediye’nin, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edecekler.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).