DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20638000,62%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tavsiye den Türkiye Şampiyonluğuna

Tavsiye den Türkiye Şampiyonluğuna

ABONE OL
12 Ekim 2023 11:51
Tavsiye den Türkiye Şampiyonluğuna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ara, yaklaşık 1 yıl önce Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen havalı tüfekle atıcılık kursuna katıldı.

Katıldığı antrenmanlarda başarılı atışlar yapan Ara, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından haziran ayında Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda yıldız B (minikler) kategorisinde birinci oldu.

– Fulya Ara: “Yoğun olarak çalışmaya devam ediyorum”

10 Metre Havalı Tüfek Türkiye şampiyonu Fulya Ara, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa süre önce tanıştığı atıcılıkta yakaladığı başarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Ara, katıldığı ilk şampiyonada Türkiye şampiyonu olmasının gururunu yaşadığını ifade etti.

Atıcılık sporunu çok sevdiğini ve başarılarına yenilerini eklemeyi istediğini anlatan Ara, “Yıldızlar kategorisinde bu başarılarımı devam ettirerek yine şampiyon olmayı hedefliyorum. Antrenmanlara sık sık katılıyorum, yoğun olarak çalışmaya devam ediyorum.” diye konuştu.

Atıcılık antrenörü Özgür Lüleciler de Fulya Ara’nın kısa süre önce başladığı sporda başarıya imza atmasının geleceği için önemli olduğunu ifade etti.

Atıcılık sporunun kentin popüler branşlarından biri olduğunu ifade eden Lüleciler, atıcılığın kentte en çok lisanslı sporcuya sahip branşlar arasında yer aldığını ve hedeflerinin milli takıma sporcu kazandırmak olduğunu kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.