DOLAR 36,3174 0.06%
EURO 37,8639 -0.19%
ALTIN 3.422,020,03
BIST 9.763,67-1,55%
BITCOIN 0%
Edirne

AÇIK

06:21

SABAHA KALAN SÜRE

Taybıllı, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Taybıllı, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, “Basın, demokrasinin temel taşlarından biri olarak halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında rol üstlenmektedir” dedi.

ABONE OL
10 Ocak 2025 13:57
Taybıllı, Gazeteciler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, “Basın, demokrasinin temel taşlarından biri olarak halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında rol üstlenmektedir” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Basın’ın demokrasinin temel taşlarından biri olarak halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında rol üstlenmekte olduğunu belirten Taybıllı, “Toplumun sesi, vicdanı ve ışığı olan gazetecilerimiz, zorlu koşullar altında dahi büyük bir özveriyle çalışarak kamuoyunu bilgilendirmek için mücadele etmektedir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, özgür basının korunmasının ve gazetecilerin haklarının savunulmasının demokratik bir toplum için vazgeçilmez olduğuna inandıklarını belirten Taybıllı, şunları söyledi; “Basın emekçilerimizin mesleki özgürlüklerini kısıtlayan tüm engellerin kaldırılması, hak ettikleri çalışma koşullarının sağlanması ve gazetecilik faaliyetlerinin güvence altına alınması için her zaman yanlarında olacağız. Bu vesileyle, gece gündüz demeden çalışan/çalışamayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla toplumumuza katkı sunan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r