DOLAR 32,3906 0.07%
EURO 34,8127 -0.03%
ALTIN 2.398,010,06
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19205903,24%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekin, “Kürecik radar üssü kapatılsın”

Tekin, “Kürecik radar üssü kapatılsın”

ABONE OL
18 Mayıs 2021 11:57
Tekin, “Kürecik radar üssü kapatılsın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, İsrail rejiminin Demir Kubbe Hava Savunma Sistemi ile entegre halde çalıştığını öne sürdüğü Malatya Kürecik’teki radar üssünün kapatılması gerektiğin söyledi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin yaptığı açıklamada, terör devleti İsrail’in Ramazan ayının son haftasında başlattığı Müslüman kıyımı dünyanın gözleri önünde artarak devam ettiğini belirterek, şehit edilenlerin sayısının 200’ü bulurken yaralıların sayısı ise bin rakamına ulaştığını söyledi.

İsrail’in bu zulmü karşısında iki milyarlık İslam âleminin yöneticileri günü kuru beyanatlarla geçirmesinin hiçbir şeyle izah edilemeyeceğini söyleyen Tekin, “Terör devleti İsrail’in Filistin’deki zulmü 70 yıldır devam ediyor. ABD ve İngiltere İsrail’i korumakta ve ona yardımda başı çeken iki emperyalist güçtür. NATO savunması adı altında Türkiye’ye 10’larca radar üssü kurdular. Bunlardan birisi de Kürecik Radar üssü. Bu üslerin birinci görevi terör devleti İsrail’i korumaktır. Zira Kürecik üssü, İsrail rejiminin Demir Kubbe Hava Savunma Sistemi ile entegre halde çalışarak İsrail’in güvenliğini sağlamaktadır”dedi.

Askeri uzmanlarımızın da İsrail rejiminin Demir Kubbe Hava Savunma Sistemi ile entegre halde çalışan Malatya Kürecik’te ki radar üssünün kapatılmasının gerektiğine vurgu yaptıklarını hatırlatan Av. Sinan Tekin, “bütün dünya biliyor ki, amacı doğrudan İsrail’e hizmet etmek olan Kürecik Radar Üssü’nün mutlaka kapatılması gerekir.  Türkiye’nin, İsrail’in gözü kulağı olan Kürecik Radar Üssü’nü kapatması Siyonistlere ağır bir darbe vurur ve çöküşüne yol açar. NATO üyesi olsak da kimi konularda farklı kararlar verme hakkımız var. Gelinen noktada geç bile kalınmıştır. Türkiye’ye faydası olmayan bir radarın burada ne işi var?” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.