DOLAR 47,5277 0.2%
EURO 54,5634 -0.41%
ALTIN 6.177,90-1,27
BIST 13.410,250,88%
BITCOIN 3006679-1.6%
Edirne
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ’da 3 ilçe ile bir mahallede denize girmek yasaklandı

Tekirdağ’da 3 ilçe ile bir mahallede denize girmek yasaklandı

Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle yaşanabilecek boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla bazı ilçe ve mahallelerde denize girilmesini geçici süreyle yasakladı.

ABONE OL
31 Temmuz 2026 13:42
Tekirdağ’da 3 ilçe ile bir mahallede denize girmek yasaklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle yaşanabilecek boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla bazı ilçe ve mahallelerde denize girilmesini geçici süreyle yasakladı.

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can güvenliğinin sağlanması amacıyla Süleymanpaşa ve Şarköy ilçeleri geneli ile Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy Mahallesi’nde bugün ve yarın denize girmenin yasaklandığı bildirildi.

Saray ilçesi genelinde ise yasağın bugün ile 1-2 Ağustos tarihlerinde, 3 gün süreyle uygulanacağı belirtildi.

Vatandaşların alınan kararlara uymaları ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları istendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP