DOLAR 47,2150 0.01%
EURO 54,0633 -0.05%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 3040103-0.43062%
Edirne
31°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ’da kanola tarlasında foto safari düzenlendi

Tekirdağ’da kanola tarlasında foto safari düzenlendi

ABONE OL
20 Nisan 2026 15:01
Tekirdağ’da kanola tarlasında foto safari düzenlendi
User - Tekirdağ’da kanola tarlasında foto safari düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, kenti sarıya bürüyen kanola tarlalarında foto safari etkinliği gerçekleştirildi.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri Turizm Haftası kapsamında Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Kanola tarlasında sarının tonlarını fon yapan fotoğraf tutkunları, en güzel kareyi yakalamaya çalıştı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kuru, AA muhabirine, fotoğraf tutkunlarını ilçede ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

İlçenin her mevsim ayrı bir güzelliğe büründüğünü aktaran Kuru, ilçenin birçok noktasının kanolaların açmasıyla sarıya boyandığını dile getirdi.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği üyesi Erdal Sarıgül de kanolaların açmasıyla tarlaların rengarenk olduğunu belirtti.

Sarıgül, kanola tarlalarının doğal bir fotoğraf stüdyosu olduğunu ifade ederek, fotoğrafçılarda kanolaların çiçek açmasıyla bu güzellikleri kadrajına yansıtmaya çalıştığını aktardı.

Fotoğraf tutkunu Sevim Fidan ise fotoğrafçılar için kanola tarlalarında fotoğraf çekmenin en güzel zamanları olduğunu, fotoğraf tutkunlarının bu güzellikleri görmeye gelmesi gerektiğini ifade etti.

Foto safari 2 - Tekirdağ’da kanola tarlasında foto safari düzenlendi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP