TEKİRDAĞ (AA) – Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Trakya Hukuk Fakülteleri Arası Münazara” etkinliği, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, NKÜ Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen etkinlikte Balıkesir Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve NKÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri, “Avusturya Parlamenter Sistemi” formatında kıyasıya mücadele etti.
Öğrenciler, çevrim içi anketler aracılığıyla tartışma konularını belirlerken, hazırlanan 20 soruluk “Münazara Genel Kültür” testine katılarak etkinliğin interaktif bir parçası oldu.
Yarışma sonunda jüri üyeleri, ekip ve bireysel bazda en başarılı münazırları belirledi.
Kazanan öğrencilere ödülleri, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karakul tarafından takdim edildi.
Diğer kategorilerdeki ödüller ve katılım belgeleri akademisyenler tarafından verildi.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).