DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055077-0,99%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ter kokusuna karşı antibakteriyel sabun

Ter kokusuna karşı antibakteriyel sabun

ABONE OL
25 Ağustos 2020 10:43
Ter kokusuna karşı antibakteriyel sabun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz aylarında vatandaşların şikayetçi olduğu vücutta oluşan ter kokusu için, Aktar Kamil Güvenbaş antibakteriyel sabun önerdiklerini söyledi. Yaz aylarında ter ve ter kokusunun rahatsız edici durumuna karşı vatandaşların vücutlarını 2 kez köpürterek yıkamaları gerektiğini söyleyen Güvenbaş, el ve yüz yıkamada her gün 3 defa yıkanması gerektiğinin altını da çizdi.

“BAKTERİLERİ ÖLDÜRMEKLE ETKİLİDİR”

Antibakteriyel sabunun bakterileri önlediği için koku oluşumunu da önleyeceğini belirten Natural Aktar’ın sahibi Kamil Güvenbaş, “Şuanda günümüzün şartlarında korona virüs etkili olduğu için virüs artı hijyen açısından bu antibakteriyel yapının üstü sabundur içerisinde çay ağacı ve lavanta özü vardır. Lavanta ve çay ağacı özünü antibakteriyel özelliğinden dolayı mikrop ve bakteri öldürme özleliği çok yüksektir. Bu sabunlar doğal olduğu için diğer sıvı sabunlar gibi faydalı bakterileri öldürmez, normal sadece mikropla ilgili bakterileri öldürmekle etkilidir. Bu sabundan kullanmayı tavsiye ediyoruz. Vücudunuzu, yüzünüzü, elinizi komple temizlerseniz ailenize ve çevrenize bulaştırmazsınız. Bu sabunu kullandığımızda bakteri olarak, sabun antibakteriyel olduğu için, bakteri oluşumunu engellediği için koku oluşumunu da engeller. Artı ilave şap taşını koltuk altı ya da vücudunuzun özel bölgelerine sürdüğünüzde antibakteriyel ve ter önleme ve bakteri öldürme özelliği vardır. Ayaklarda kokularda kullanılabilir, ayaklarda özellikle sabunla beraber çay ağacı özlü kremler kullanırsanız bunlarda tırnak ve ayak mantar kokularını da giderir” dedi.

“1 KERE DEĞİL 2 KERE KÖPÜRTMEK GEREK”

Antibakteriyel sabunla 1 değil 2 kez köpürtmek gerektiğini anlatan Güvenbaş, “Normalde eli, yüzü günde üç kez yıkamayı tavsiye ediyoruz normalde. Bazı kadınlar makyaj yaptığı için yüzlerini gündüz yıkayamıyorlar sabah kalktıktan sonra ve akşam eve gidip makyajını temizledikten sonra sabunlarla yıkamayı da tavsiye ediyoruz. Vücudumuzda da önce bir kese tavsiye ediyoruz. Sabunlandıktan sonra 1 kere değil en az 2 kere köpürtmek gerekiyor. Çünkü birincide yüzeyin yağını aldığı için ikinci seferde etkili olması için hafif lif tarzında ovuşturarak yıkamakta fayda var”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.