DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 35,0592 0.23%
ALTIN 2.456,580,85
BIST 9.815,381,01%
BITCOIN 20983610,75%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “MHP dalga dalga geliyor”

Tercan, “MHP dalga dalga geliyor”

ABONE OL
20 Ocak 2022 12:27
Tercan, “MHP dalga dalga geliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimleri başarılı olabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 700’ün üzerinde yeni üye yapılmıştır. Çünkü Vatandaşın teveccühü bu yöndedir. MHP Allah’ın izniyle azar azar değil, dalga dalga geliyor.” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP Edirne Teşkilatları olarak 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerin için hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana 700’ün üzerinde yeni üye yaptıklarını belirten Tercan, MHP Allah’ın izniyle azar azar değil, dalga dalga geliyor. Yeni hükümet sisteminde daha etkili olacağız. MHP’siz bir Türkiye, MHP’siz bir hükümet etme olmayacak. Başaracağız, kazanacağız. 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde MHP’yi ve Cumhur İttifakını hak ettiği zirveye taşıyacağız” dedi.

MHP’nin Türkiye’de ve Edirne’de her geçen gün güçlenmekte olduğunu ve vatandaşların akın akın partilerine üye olduğunu belirten Tercan, “Bugün MHP 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine güçlü bir teşkilat, güçlü bir MHP olarak hazırlanıyoruz… MHP olarak; Boşa geçirecek zamanımız ve vaktimiz yoktur. 2023 Yılı yapılacak olan Milletvekili seçimlerine güçlü bir teşkilat, güçlü bir MHP olarak çalışıyoruz ve Milletvekili çıkaracağız” dedi.

“Ülkenin içerisinde bulunduğu ihanet sarmalının düğümünü çözecek olan MHP kadroları ve Cumhur İttifakıdır” diyen Tercan, “Dört biryandan ateş çemberine alınmak istenen aziz vatanın savunucusu bizleriz. Ülkücülerin kardeşliği, Ülkücülerin dik duruşu, Ülkücülerin el ele vermesi ülkemizin ilelebet ayakta durmasının teminatı ve garantisi olacaktır. MHP olarak arkamıza değil, önümüze bakacağız. Görev aldığımız süre boyunca Partimizi Edirne’de her alanda temsil etmeye gayret gösteriyoruz… MHP her yerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor… Halkımızın istek ve taleplerini hiç yılmadan usanmadan dinledik, sıkıntılarına ortak olduk. Derdi olanla dertlendik, neşesi olanla neşelendik. Elimizi uzatmadığımız, toka yapmadığımız kimse kalmadı, kalmayacak… Cumhur İttifakı olarak diyoruz ki: Ne yaparsanız yapın, istediğiniz pusuyu kurun, dilediğiniz tezgahı çevirin. Bu topraklarda düşmanlık değil, kardeşlik kazanacak. Size inat, daha çok kucaklaşacağız, daha çok sarılacağız… Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, dün, bugün ve yarın bir olduk, bir olacağız” dedi.

Edirne’de MHP’ye güvenin her geçen gün arttığını kaydeden Tercan, “MHP her vatandaşımızın uğrak yeridir, MHP derdini, sıkıntısını, isteğini rahatlıkla anlatan çözüm isteyenin evidir, MHP Fakirin, fukaranın, kimsesizlerin ve her kesimin yuvasıdır, MHP Edirne’dir, Edirne Halkının özü ve özetidir… MHP Edirne halkının yanındadır. Kimseyi ötekileştirmeden her kesimin yanında olmaya devam edeceğiz. MHP’nin Kapısı sonuna kadar açıktır. Zafer Cumhur İttifakının olacaktır. Hep dedik ya; dik baş, tok karın, mutlu yarın… Hak Hukuk Adalet Milliyetçi Hareket…” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.