DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2041723-2,30%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süloğlu ölüm yolu

Süloğlu ölüm yolu

Son kazada iki gencin hayatını kaybettiği hat duble yol yapılması için daha ne bekleniyor

ABONE OL
20 Kasım 2023 11:38
Süloğlu ölüm yolu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Süloğlu yolunda meydana gelen kazada iki genç hayatını kaybetti. Edirne ile Süloğlu ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan ve doğal şartların yarattığı tehlike nedeniyle sürücülerin görüş açısını kapatan yolun duble yapılması için harekete geçilmesi istendi.

Süloğlu’ndan Edirne istikametine gelen sürücü Y.Ç. yönetimindeki panelvan araç Demirhanlı Köyü çıkısında virajı geniş alınca karşı yönden gelen 18 yaşındaki Ersin Eren Avcıl yönetimindeki 22 ACK 232 plakalı motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosikleti kullanan sürücü Ersin Eren Avcıl ve arkasında bulunan arkadaşı 18 yaşındaki Umut Kurt olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Çevreden gelenlerin haber vermesiyle kazada hayatını kaybeden gençlerin cenazesi Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden iki gencin Süloğlu Güreş Kulübünün sporcusu olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri yakınlarının ve sevdiklerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazaya neden olan panelvan sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bilindiği gibi askeri birliğin bulunduğu Süloğlu’nda geçtiğimiz günlerde de yolda meydana gelen kazada bir askeri personel hayatını kaybetmişti.

TEHLİKELİ YOL

Edirne ile Süloğlu arasında ulaşımı sağlayan yolun tek şeritli olması ve güzergah boyunca sürüş riski oluşturan çok sayıda tümsek bulunması nedeniyle dubla hala getirilmesi isteniyor. Aynı şekilde çok sayıda kazanın yaşandığı Uzunköprü Meriç arasındaki yolunda sürücüler açısından ciddi riskler oluşturduğu belirtiliyor.

Haber Merkezi
Fotoğraf : AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.