“Teşkilat” dizisinin dördüncü sezonu, yeni hikayesi ve karakterleriyle TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.
TRT’den yapılan açıklamaya göre, ilk bölümünden itibaren reyting listesinin zirvesinde yer alan dizinin, Bosna Hersek’in Mostar şehrindeki çekimleri başladı.

Özel izin alınarak Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi’nde gerçekleştirilen çekimlerde, dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım da yer aldı.
Milli İstihbarat Teşkilatının isimsiz kahramanlarının hikayelerini ekrana getiren dizinin yeni sezonunun konusu şöyle:
“Ömer, Teşkilat’ta geçen sezon yaşadığı travmatik operasyonun ardından kendisini Mostar’da yeni bir arayış içerisinde bulacak. Ömer, yeni yolculuğunda hiç tahmin edemeyeceği görevler üstlenirken yine birbirinden önemli kararlara imza atacak.”

GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026
1
Bosna Hersek’te savaşı sonlandıran Dayton Barış Antlaşması’nın 28. yılı
2
“Teşkilat” dizisinin yeni sezon Mostar çekimleri başladı
4
“Kültürlerin buluşma noktası” Mostar Köprüsü’nün yıkılışının üzerinden 30 yıl geçti
5
Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’ni ziyaret ettiler
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).