DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9739 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BIST 9.124,330,49%
BITCOIN 2261730-0,46%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TGD’den Kadınlar Günü kutlaması

TGD’den Kadınlar Günü kutlaması

ABONE OL
8 Mart 2023 11:12
TGD’den Kadınlar Günü kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

TGD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, “Kadınların erkeklerle eşit olduğunu niteleyen bir gün olan 8 Martta kadınlarımız kazanılmış bu haklarını değişik etkinliklerle kutlamakta” dedi.

Doğan, şunları söyledi; “Oysaki kadınlarımız istedikleri hakları yıllarca yaptıkları mücadelelere rağmen tam olarak alabilmiş değil. Ülkemizde ne iş dünyasında ne de siyasette yeterince yerini alamayan, kadınlarımız bugün yine günlerini anacak ve haklarını almak için konuşacaklar. Savaşa dur diyecekler, savaşlarda kadınlar ve çocuklar ölmesin diye haykıracaklar. Kadınlarımızın bitmek bilmeyen hak alma savaşları hala devam etmekte. Bundan sonra ki yıllarda da devam edecektir.  Kadınlarımızın, özellikle siyasette ve İş Dünyasında daha fazla yer alamaması haklarının da hızla alınmasına engel olmakta. Cumhuriyetin kurulduğu ilk günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği hakları bile zaman içinde ellerinden alınan kadınlarımızın hak arayışlarını basın mensupları olarak destekliyoruz. Kadınlara karşı işlenen suçların her geçen gün arttığı ülkemizde hiç değilse bugün kadınları dinleyelim ve ne istediklerine bir kulak verelim. Biz erkekler olarak belki de bugün kadınlarımızdan öğreneceğimiz çok şey vardır. Kadınlarımızın hak arayışlarında her zaman destekçisi olan basın, bugün ve bugünden sonra yine onların yanında yer alacaktır. Bu Duygu ve düşünlerimle Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.