DOLAR 32,2534 0%
EURO 34,8696 -0.02%
ALTIN 2.441,290,37
BIST 10.268,580,20%
BITCOIN 20222931,80%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TGD’den Kurt’a ziyaret

TGD’den Kurt’a ziyaret

ABONE OL
30 Ağustos 2019 10:54
TGD’den Kurt’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Orhan Doğan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u hizmete yeni alınan İl Emniyet Müdürlüğü binasında ziyaret etti.

TGD Başkanı Orhan Doğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Işık Burcu Şahin, Koray Ustabaşı, Emre Sedef, Tamer Yavuz ve Mutlu Akbaşak yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasına giderek Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Kurt, hizmete alınan yeni bina ile ilgili bilgiler vererek bundan sonraki süreçte İl Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetlerini burada sürdüreceklerini söyledi.

BASIN ODASI TALEBİ İLETİLDİ

TGD Başkanı Orhan Doğan, kentte görev yapan tüm basın mensupları adına söz konusu yeni hizmet binasında bir basın odasının temini noktasında İl Emniyet Müdürü Kurt’la fikir alışverişinde bulundu.

Emniyet Müdürü Kurt, mevzuatla ilgili durumu kontrol ederek mümkün olduğu takdirde basın odası ile ilgili çalışmaları başlatacaklarının sözünü verdi.

Ziyaretin ardından TGD Başkanı Doğan ve yönetim kurulu üyeleri görevli memurlar tarafından yeni hizmet binasını gezdi ve şubelerle ilgili bilgi aldı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.