Edirne Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Özay Öztürk ve beraberindeki heyet Ankara temasları kapsamında AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret etti.
ETB Başkanı Özay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Eray Karaca, Recep İriş ve Tarım Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.
Ziyarette Edirne’yi tarım ve hayvancılıkta ülkemizin en önemli merkezlerinden biri haline getirmek ve verimli topraklarına bereket katmak için yürütülen, planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GÜMEN’E ZİYARET
Ardından Milletvekili Fatma Aksal, ETB Başkanı Özay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Eray Karaca, Recep İriş ve Tarım Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret ederek Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ile bir araya geldi.
Ziyarette Edirne’ye kurulması planlanan Ari Damızlık Hayvan Üretim Merkezi’ne yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
08 Nisan 2025GÜNCEL
08 Nisan 2025GÜNCEL
08 Nisan 2025GÜNCEL
08 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
08 Nisan 2025MARMARA BÖLGESİ
08 Nisan 2025GÜNCEL
08 Nisan 2025