DOLAR 32,5670 0.13%
EURO 34,6989 0.04%
ALTIN 2.418,40-0,57
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21674680,25%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOBB, Edirne’de üç okul yapacak

TOBB, Edirne’de üç okul yapacak

ABONE OL
15 Ağustos 2022 12:57
TOBB, Edirne’de üç okul yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, açılış ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Edirne’de Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ve Edirne Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, “Sayın başkanımızı Serhat şehrimizde, Edirne’mizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak gerek borsa ve odalar ile ilgili çalışmalarıyla ve gerekse gümrük kapılarında yaptıkları yatırım ve faaliyetlerle ilimize büyük katkı sunmuşlardır. Kendilerine ilimize vermiş olduğu destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

TOBB’DAN EDİRNE 3 YENİ OKUL

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti.​

Hisarcıklıoğlu görüşmede “Edirne’de eğitim yatırımlarımız sürecek. Trakya Üniversitesi fakülte binasından sonra Keşan, İpsala, Uzunköprü ilçelerine 3 yeni okul yapacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI GÜRKAN’A ZİYARET

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Gürkan ile kentin ekonomisi ve gündemi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

EDİRNE TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Ticaret Borsası’nı da ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, borsa yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Meclis üyelerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak iş dünyasının görüşlerini, beklentilerini icra makamlarına iletmekle görevli olduklarını ifade etti. ​

ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPAN BORSA BAŞKANI ÖZTÜRK VE EKİBİNİ KUTLADI

TOBB Başkanı, Edirne’de tarım ve hayvancılığının gelişmesi için örnek çalışmalar yapan Edirne Ticaret Borsası Başkanı Öztürk ve ekibini kutladı.

Ziyarette ayrıca Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz aylarda vefat eden babası İbrahim Öztürk için, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’e tekrar taziyelerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.