Edirne’de depreme dayanıksız olduğu belirlenen Trakya Birlik İlkokulu’nun yıkım işlemi tamamlandı. Proje ve ihale işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı yere yeni bir modern okul yapılacak.
Depreme dayanıksız olduğu belirlenerek bir süre önce Edirne Valisi Yunus Sezer tarafından incelemede bulunulan Trakya Birlik İlkokulu’nda yıkım işlemleri tamamlandı.
Valilikten yapılan açıklamada, “Trakya Birlik İlkokulunda proje ve ihale işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni, modern bir projenin yapım çalışmaları başlayacak. Desteklerinden dolayı ilimiz adına Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin’e ve Bakanlık yetkililerimize şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.
Haber Merkezi

GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).