Edirne’de her Cuma günü düzenlenen “Gönül Sofrası”na bu hafta Trakya Birlik destek verdi. Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen “Paylaşmanın Bereketi Gönül Sofrası” etkinliğinde Cuma Namazı çıkışı Gülşen-i Aşık Efendi Dergahı’nda vatandaşlara pilav ayran ikram edildi.

” HAYIR GELENEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”
Edirne Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, “Her hafta verdiğimiz bu hayrın hayırseverleri var. Bu hafta da Trakya Birlik Başkanımız sağ olsun üslendi. Ona da teşekkür ediyoruz. Halkımıza afiyet olsun diyoruz. Bu güzel hayır geleneğini sürekli sürdürüyoruz. Sizin aracılığınızla da hayır yapmak isteyenler gelirse bizim Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın özel bir proje hesabı var. Oraya yatırdıklarında onların hayrına da her Cuma burada ayran etli pilav vermiş olacağız. Ben buraya gelenlere de teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyorum. Katkı veren hayırseverleri teşekkürle anıyoruz” dedi.

“BURADAKİ KALABALIĞI GÖRÜNCE DOĞRU İŞ YAPTIĞIMIZI ANLADIK”
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, “Sayın Valime ben teşekkür ediyorum bu haftaki hayrı bizlere ayırdığı için. Tabi bu hayırlar bizim Türk milletinin önemli özelliklerinden birisi. Buradaki kalabalığı görünce biz de doğru bir iş yaptığımız kanaatine vardık. İnşallah bundan sonraki hayırlarda da tekrar bize üzerimize düşen bir görev olursa bunun devamı tekrar olacaktır. Ben teşekkür ediyorum tekrar. Allah kabul inşallah” şeklinde ifade etti.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
18 Temmuz 2026GÜNCEL
18 Temmuz 2026GÜNCEL
18 Temmuz 2026GÜNCEL
18 Temmuz 2026GÜNCEL
18 Temmuz 2026GÜNCEL
18 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
18 Temmuz 2026