DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20663211,42%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görev değişimi

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görev değişimi

ABONE OL
28 Eylül 2023 10:45
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görev değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Fen Bilimleri Enstitüsünde görev değişimi yaşandı. Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut Fen Bilimleri Enstitüsü müdürlüğü görevini Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’a devretti. Devir teslim töreni Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla Rektörlükte gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, kendisini bu göreve layık gördüğü için Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut’un müdürlük görevini büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğünü belirterek emekleri için teşekkür etti ve teslim aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Fen Bilimleri Enstitüsü’nde herkesin görev bilinci ile çalışarak başarılı projelere imza attığını ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut ise tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek kurumsal çalışmaların kararlılıkla devam edeceğine inandığını belirtti.

Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut’un yaptığı çalışmalarla bayrağı ileri taşıdığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Misyon değişimleri görev değişikliklerini de getiriyor. Fakat Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut Hocamızla yollarımız ayrılmıyor, kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Değerli Hocamıza çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’ın, bayrağı daha ileri taşıyarak Fen Bilimleri Enstitüsü’nün başarılı çalışmalarını devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

PROF. DR. ÖZLEM ÇETİN ERDOĞAN KİMDİR?

1972 yılında Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Lüleburgaz’da tamamladı. 1990 yılında Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü’nü kazandı ve 1994 yılında mezun oldu. 1994 Eylül döneminde Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı Biyoloji Anabilim Dalında Sistematik Zooloji’de Yüksek Lisans programını kazandı ve 1995 yılı Ekim ayında da Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. Ocak 1998’de “Marmara Bölgesi Agathidinae (Hymenoptera: Braconidae) türlerinin taksonomik ve faunistik yönden araştırılması” adlı Yüksek Lisans tez çalışmasını ve Nisan-2003’te de “Marmara Bölgesi Blacus Nees (Hym.: Braconidae: Blacinae) Türlerinin Taksonomik Ve Faunistik Yönden Araştırılması” adlı doktora tez çalışmasını bitirdi. 2007 yılında Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalında Yardımcı Doçent kadrosuna atandı. 2009 Haziran ayında Doçentlik, 2014 yılında da Profesörlük ünvanlarını aldı.

Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan 2011-2016 tarihleri arasında Biyoloji Bölüm Başkan yardımcılığı 2016-2023 tarihleri arasında Fen Fakültesi Dekan yardımcılığı görevlerini yürütmüştür.

Trakya Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Bilimsel Araştırma ve Yayın Etik Kurulu, Eğitim-Öğretim Komisyonu, Bologna Eşgüdüm Komisyonu, Çift Anadal Programı ve Yan Dal Program Koordinasyon Kurulu üyelikleri ile Yeterlilik Çerçevesi Komisyonu Başkanlığı görevlerini sürdürmekte olan Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan 20.09.2023 tarihinde Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’ne Müdür olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.