DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2061705-0,50%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİ ÜSKÜP BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİ ÜSKÜP BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE

ABONE OL
30 Mart 2021 13:47
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİ ÜSKÜP BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kuzey Makedonya Ekonomi Bakanı ile Kuzey Makedonya Eğitim ve Bilim Bakanı başta olmak üzere ülkede bir dizi temasta bulunan Trakya Üniversitesi heyeti, söz konusu görüşmeleri değerlendirmek amacıyla Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök’ü ziyaret etti. Teknopark projesi ve yükseköğrenim düzeyindeki iş birliklerinin diplomatik açıdan değerlendirildiği toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Trakya Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir ile Basın Danışmanı ve Özel Kalem Öğr. Gör. Kıvanç Ada katıldı.

Üsküp Büyükelçiliği’nin, Trakya Üniversitesi’nin hayata geçireceği projelerde önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Değerli Büyükelçimiz Hasan Mehmet Sekizkök ve diplomatlarımız, tüm projelerimize büyük bir özveri ile destek veriyor, katkı sağlıyor. Bugünkü ziyaretimizde kendilerine hem Türkiye’den selamlar getirdik hem de Kuzey Makedonya’da gerçekleştirdiğimiz temaslar hakkında bilgilendirerek değerli görüşlerini aldık. Teknopark başta olmak üzere tüm girişimlerimiz konusunda Sayın Büyükelçimizin desteklerini almaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar ve Makedonya’daki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade eden Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök, başta Teknopark modeli olmak üzere Trakya Üniversitesi’nin projelerinin kendilerinde büyük bir heyecan oluşturduğunu vurguladı.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.