Trakya Üniversitesinde (TÜ) öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacıyla “Narko Gençlik Eğitimi” gerçekleştirildi.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Trakya Üniversitesi iş birliği çerçevesinde düzenlenen eğitim, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonu’nda yapıldı.
Etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Tan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elvan Bakar, akademisyenler ve Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Tan açılış konuşmasını yaptığı eğitim kapsamında özellikle 15–24 yaş aralığındaki gençlerin uyuşturucu ve uyarıcı maddeler konusunda bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması hedeflendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından yürütülen bu proje, 2025 yılı içerisinde tüm üniversite öğrencilerine ulaşılması hedeflenen farkındalık projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Programda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması, bilinçli bireyler olarak topluma katkı sağlamaları ve madde bağımlılığıyla mücadelede aktif rol üstlenmeleri amaçlandı.
Haber Merkezi
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).