DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20739911,43%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya Üniversitesi’nde “tanıtım günleri” düzenlendi

Trakya Üniversitesi’nde “tanıtım günleri” düzenlendi

ABONE OL
4 Ağustos 2023 12:18
Trakya Üniversitesi’nde “tanıtım günleri” düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleceğine yön verecek aday öğrencilerin, Trakya Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları hakkında bilgi alabilmelerini sağlamak amacıyla Balkan Kongre Merkezi’nde tanıtım günleri etkinliği düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinliği sayesinde öğrenciler Trakya Üniversitesinin 14 fakültesi, 4 yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu ve konservatuvarı hakkında ayrıntılı bilgi alma fırsatı yakaladı. Etkinlikte her birimden katılan akademik ve idari personel, aday öğrencilerin hayalini kurduğu bölüm hakkında merak ettikleri soruları yanıtladılar.

Tanıtım günlerinin ilk gününde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu stantları ziyaret ederek, akademik ve idari personelden bilgi aldı. Öğrenci ve velileri ile de sohbet eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Trakya Üniversitesi hakkında bilgi paylaştı.

Konu ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak bu yıl ilk kez tanıtım günü etkinliklerini düzenlendik. Böylece aday öğrencilerimiz, merak ettikleri bölümler hakkında alanının uzmanlarından bilgi aldılar. Aynı zamanda kampüsümüzü görsünler, tanıtsınlar istedik. Bu anlamda oldukça güzel ve faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Trakya Üniversitesi köklü geçmişi, güçlü alt yapısı ve uzman ekibiyle yeni öğrencilerini sabırsızlıkla bekliyor. 41. yılını kutladığımız Üniversitemizin 29 biriminden birinde aday öğrencilerimizin hayalini kurduğu bir bölümün olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz burada deneyimli, aynı zamanda güncel gelişmeleri takip ederek kendini geliştiren alanında uzaman akademisyenlerden en iyi eğitimi alacaklar. Akredite birimlerimizde okuma ayrıcalığı yaşayacaklar. 7/24 hizmet veren ve zengin içeriği ile ön plana çıkan kütüphanemizden faydalanacaklar. Sosyal imkanlar sunan kampüsümüzde keyifli bir öğrencilik yaşama imkanı yakalayacaklar. 137 öğrenci kulübü ile muhakkak kendi ilgi alanlarına yönelik bir faaliyet gerçekleştirebilecekler. Her yıl yapılan öğrenci dostu şehir anketinde ilk 5 sırada yer alan Edirne gibi sosyal ve kültürel yönü güçlü bir şehirde okuyacaklar. Öğrenci odaklı bir üniversitede eğitim alacaklar. Kısacası Trakya Üniversiteli olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Bu nedenle ben aday öğrencilerimizi Trakya Üniversitesi ailesinin birer ferdi olmaya davet ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.