DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20891541,97%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya Üniversitesi’nden vefa örneği

Trakya Üniversitesi’nden vefa örneği

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı, önemli bir vefa örneği sergileyerek yeni açılacak Enjeksiyon Ünitesi'ne geçmişte aramızdan ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian'ın adını verdi.

ABONE OL
16 Şubat 2024 12:08
Trakya Üniversitesi’nden vefa örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı, önemli bir vefa örneği sergileyerek yeni açılacak Enjeksiyon Ünitesi’ne geçmişte aramızdan ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian’ın adını verdi. 2021 yılında hayatını kaybeden Dr. Benian’ın ismi, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi ve Hastane Başhekimliğinin desteğiyle bu önemli birimde yaşatılacak.

Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dekan Prof. Dr. Filiz Akata, Hastane Başhekimi Abdullah Taş, Dr. Öğr. Üyesi Esin Benian, akademisyenler, öğrenciler ve çalışanlar katıldı. Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hande Güçlü, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian’ın anısını yaşatmak amacıyla odanın ismini ona ithaf ettiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, bu vefa örneğinin önemine vurgu yaparak, benzer çalışmalara her zaman destek olacaklarını ifade etti. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata ise Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian’ı anılarla andı ve onun hem sevgi dolu bir insan hem de klinikte çok değerli bir öğretim üyesi olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian ile yakın arkadaş olduklarını ve onu neşeli ve merhametli bir doktor olarak hatırladıklarını dile getirerek, bu anlamlı girişimi gerçekleştirenleri tebrik etti.

Dr. Öğr. Üyesi Esin Benian ise duygusal bir konuşma yaparak eşinin anısının yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve onun için yapılan diğer anlamlı çalışmalara da değindi.

Açılış konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Ömer Benian Enjeksiyon Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.