DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046912-2,69%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya ve Tiran Üniversiteleri arasında ikili iş birliği anlaşması

Trakya ve Tiran Üniversiteleri arasında ikili iş birliği anlaşması

Trakya Üniversitesi'nin Kalıcı Yönetim Kurulu üyesi ve Kalıcı Genel Sekretaryası görevini üstlendiği Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Balkan Üniversiteler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Arnavutluk Tiran Üniversitesi ile ikili iş birliği anlaşması imzalandı.

ABONE OL
12 Şubat 2024 14:11
Trakya ve Tiran Üniversiteleri arasında ikili iş birliği anlaşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi’nin Kalıcı Yönetim Kurulu üyesi ve Kalıcı Genel Sekretaryası görevini üstlendiği Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Balkan Üniversiteler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Arnavutluk Tiran Üniversitesi ile ikili iş birliği anlaşması imzalandı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Tiran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Artan Hoxha tarafından imzalanan anlaşma ile karşılıklı fayda sağlamak ve ortak paydalar doğrultusunda iş birliğini güçlendirmek amaçlanmaktadır.

İkili anlaşma, eğitim, araştırma ve diğer akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel iş birliğini de içermekte olup, öğrenci ve akademisyen değişim programlarını, staj imkânlarını ve akademik, sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamaktadır.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tiran Üniversitesi ile olan ilişkilerin tarihsel süreç içerisinde artarak geliştiğini vurgulayarak bu anlaşma ile her iki üniversitenin de uluslararası alanda daha etkin bir konuma gelmesine ve öğrenci, akademisyen ve araştırmacılar için daha geniş imkânlar sunmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.