DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20735960,99%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ Hastanesi Bulgaristan’da tanıtılacak

TÜ Hastanesi Bulgaristan’da tanıtılacak

ABONE OL
13 Nisan 2023 10:12
TÜ Hastanesi Bulgaristan’da tanıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Hastanesi, çok sayıda soydaşın da yaşadığı komşu ülke Bulgaristan’da tanıtılacak. Merkezi, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bulunan ülkenin en büyük özel haber ajansı BGNES, Trakya Üniversitesi Hastanesi’nin Bulgaristan’da ve Balkanlar’da tanıtımına katkıda bulunmak üzere Trakya Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya gelerek hastane ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan BGNES Haber Ajansı, ardından Trakya Üniversitesi Hastanesi’ni tanıtacak çekimler yaptı.

Ziyarette, Trakya Üniversitesi ve Hastane hakkında detaylı bilgiler paylaşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Tüm alanlarda verdiği güçlü eğitim ve hastanesi ile Trakya Üniversitesi sağlıkta bir markadır” ifadelerin kullandı.

BGNES Haber Ajansı sahibi Ljupco Neshkov, Trakya Üniversitesi Hastanesi’nde daha önce aldıkları sağlık hizmetinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bu hizmetin uluslararası alanda tanıtılması gerektiğine inanarak sizlerle görüşmek istedik” dedi.

Türkiye ve Bulgaristan arasında komşuluk ve dostluk ilişkisi olduğunu söyleyen Rektör Tabakoğlu, “Ortak tarihimiz ve kültürel özelliklerimiz var. Yaşadığımız deprem felaketinde de yardımımıza ilk Bulgaristan geldi. Ülkenin pek çok yerinde yardım toplanması bizleri çok duygulandırdı. Son teknoloji ile donatılmış altyapısı ve uzman kadrosu ile Trakya Üniversitesi Hastanesi’nin, Bulgaristan’dan ve Balkanlardan gelecek tüm hastalara kapısı sonuna kadar açık. Tüm hastalarımızı kendi ailemizin bir parçası olarak görüyoruz ve tüm imkânlarımızla yanlarındayız.” diye konuştu.

Program ekibi, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile gerçekleştirdiği röportajın ardından Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş ve Hastane Müdürü Muzaffer Tudan eşliğinde, Trakya Üniversitesi Hastanesi’nin çeşitli birimlerinde çekimler gerçekleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.