DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20772451,53%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ Hemşirelik Hizmetleri Kırcaali’de ziyaretlerde bulundu

TÜ Hemşirelik Hizmetleri Kırcaali’de ziyaretlerde bulundu

ABONE OL
26 Eylül 2023 12:30
TÜ Hemşirelik Hizmetleri Kırcaali’de ziyaretlerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarından oluşan heyet Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde, sağlık alanında inceleme yapmak ve kurumlar arası iş birliğini genişletmek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Sadet Elmas başkanlığında Medikal Onkoloji Kliniği Sorumlu Hemşiresi Selma Arslanhan Kurt, Kalp-Damar Cerrahisi Sorumlu Hemşiresi Zuhal Buberka, Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Altınay Aksoy, Kadın Hastalıkları Kliniği Sorumlu Hemşiresi Mehtap Gök, Genel Pediatri Kliniği Sorumlu Hemşiresi Seyhan Kurt, Cerrahi Yoğun Bakım 1 Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Canan Potur Yılmaz ve Psikiyatri-AMATEM Klinikleri Sorumlu Hemşerisi Öner Kayar’dan oluşan heyet, inceleme yapmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Bulgaristan Kırcaali Belediyesi ve Dr. Atanas Dafovski Hastanesine ziyarette bulundu.

Heyet ilk ziyaretini Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis’e gerçekleştirdi. Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, Trakya Üniversitesinin kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayarak, bu zamana kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü heyeti daha sonra Dr. Atanas Dafovski Hastanesini ziyaret ederek, hastane Başhemşiresi Seynur Mümün ve hastane sorumlu hemşireleri ile bir araya geldiler. Ziyarette, Öğr. Gör. Saadet Elmas tarafından Trakya Üniversitesi Hastanesi hakkında bir tanıtım sunumu geçekleştirildi. Sunumun ardından karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, her iki hastane arasında ‘’Kardeş Hastane’’ protokolü yapılması ve mesleki anlamda hemşirelerin daha da bilinçlenmesi amacı ile karşılıklı olarak hemşire değişiminin yapılması, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile başlayan eğitimlerin Trakya Üniversitesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü hemşireleri tarafından da sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varıldı

Heyet, Dr. Atanas Dafovski Hastanesi tarafından koordine edilen Kırcaali müze gezisi ile ziyaretini sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.