DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2057472-2,03%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ heyeti Bakan Yardımcısı Kırbıyık’ı ziyaret etti

TÜ heyeti Bakan Yardımcısı Kırbıyık’ı ziyaret etti

ABONE OL
15 Ağustos 2023 12:01
TÜ heyeti Bakan Yardımcısı Kırbıyık’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, geçtiğimiz Haziran ayında Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine atanan Edirne Eski Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı H. Kürşat Kırbıyık’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Sağlık Bakan Yardımcımızla, Edirne Valiliği döneminde uyum içinde çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Birlikte birçok projeye imza attık. Bu anlamda kendisine şükranlarımı sunuyorum. Trakya Üniversitesi sağlık konusunda sadece Edirne’ye değil bölgeye hizmet eden bir üniversite. Üniversitemizin sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve halkın daha iyi sağlık hizmetlerine erişimi için Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ın desteği bizler için çok kıymetli.” dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı H. Kürşat Kırbıyık, Trakya Üniversitesinin sadece Edirne’nin değil aynı zamanda bölgenin önemli bir değeri olduğunu belirterek Trakya Üniversitesinin sağlık yönünden oldukça güçlü olduğunu vurguladı. H. Kürşat Kırbıyık, valiliği döneminde olduğu gibi Bakan Yardımcılığı görevinde de Trakya Üniversitesine desteklerinin süreceklerini ifade ederek nazik ziyaretlerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’na teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.