DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2040539-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ heyeti Romanya’da

TÜ heyeti Romanya’da

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başkanlığında önce Bulgaristan’da temaslarda bulunan heyet, daha sonra Romanya'nın başkenti Bükreş’e geçerek Büyükelçi Özgür Kıvanç Altan’ı ziyaretti.

ABONE OL
6 Mart 2024 15:12
TÜ heyeti Romanya’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başkanlığında önce Bulgaristan’da temaslarda bulunan heyet, daha sonra Romanya’nın başkenti Bükreş’e geçerek Büyükelçi Özgür Kıvanç Altan’ı ziyaretti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Kamil Kolabaş’tan oluşan Trakya Üniversitesi heyetine Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkanlar misyon ve vizyonu doğrultusunda Trakya Üniversitesinin gerçekleştirdiği faaliyetler ve hedeflenen iş birlikleri hakkında Büyükelçi Özgür Kıvanç Altan’a bilgi vererek, Trakya Üniversitesinin, Romanya’daki üniversitelerle iş birliği içerisinde olduğunu ifade etti. Balkan Üniversiteler Birliği hakkında da bilgi veren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkanların sorunlarına çözüm üretilmesi ve gelişimine katkı sunması adına bu birliğin oldukça değerli olduğunun altını çizdi.

Trakya Üniversitesi’nin Balkanlarda imza attığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Özgür Kıvanç Altan, Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar ve Romanya vizyonunu desteklediğini ve projelerin hayata geçmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.