DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065728-0,55%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜ Mühendislik Fakültesinde görev değişimi

TÜ Mühendislik Fakültesinde görev değişimi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Mühendislik Fakültesinde görev değişimi yaşandı. Prof. Dr. Metin Aydoğdu Mühendislik Fakültesi dekanlığı görevini Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’e devretti.

ABONE OL
24 Kasım 2023 14:01
TÜ Mühendislik Fakültesinde görev değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Mühendislik Fakültesinde görev değişimi yaşandı. Prof. Dr. Metin Aydoğdu Mühendislik Fakültesi dekanlığı görevini Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’e devretti. Devir teslim töreni Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in katılımıyla Rektörlükte gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Hacı Ali Güleç, kendisini bu göreve layık gördüğü için Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Hacı Ali Güleç, Prof. Dr. Metin Aydoğdu’nun dekanlık görevini büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğünü belirterek emekleri için teşekkür etti ve teslim aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Mühendislik Fakültesinde dekanlık görevinde bulunduğu süreçte fakültede görev yapan tüm akademik ve idari personelin görev bilinci ile çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Metin Aydoğdu, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek kurumsal çalışmaların ilerleyerek devam edeceğine inandığını aktardı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Prof. Dr. Metin Aydoğdu Hocamız rektör yardımcılığı görevini sürdürüyor. Hep yanımızda olacak ve kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Değerli Hocamıza çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Hacı Ali Güleç’in de bayrağı daha ileri taşıyarak Mühendislik Fakültesinin başarılı çalışmalarını devam ettireceğine yürekten inanıyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.