DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20666060,91%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜB. 1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları yapıldı

TÜB. 1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları yapıldı

ABONE OL
16 Mart 2020 16:42
TÜB. 1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) spor etkinlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde “1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları” düzenlendi.
Müsabakalara Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Trakya Üniversiteler Birliği bünyesinde öğrencilerin katılımıyla bugüne kadar çeşitli etkinlikler yaptık. Bugün yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ‘1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları’na 44 öğrenci katıldı. Tüm katılımcılara başarılar dilerim” dedi.

Müsabakalar sonucunda, satrançta Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi birinciliği elde ederken, Trakya Üniversitesi de ikinci olma başarısını gösterdi.
Masa tenisi kadınlar müsabakasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi birinci, Kırklareli Üniversitesi ikinci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi üçüncü oldu.
Trakya Üniversitesinin birinci olma başarısı gösterdiği erkekler masa tenisi müsabakalarında ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ikinciliği, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ise üçüncülüğü elde etti.
Müsabakalar, kupa, plaket ve katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.
(Haber Merkezi)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.