DOLAR 32,4956 0.32%
EURO 34,7407 0.37%
ALTIN 2.409,091,23
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1842992-6,42%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Polisi’nin gurur günü

Türk Polisi’nin gurur günü

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin, Türkiye’nin huzur, güven ve istikrarının güvencesi olan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179’uncu yılını büyük bir onur ve gururla kutladı.

ABONE OL
8 Nisan 2024 14:34
Türk Polisi’nin gurur günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin, Türkiye’nin huzur, güven ve istikrarının güvencesi olan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179’uncu yılını büyük bir onur ve gururla kutladı.

Edirne’de Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenledi. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun

“EDİRNE’MİZİN HER YERİNDE GÜVENLİ YARINLAR OLUŞMASINDA KARARLIYIZ”

Burada konuşan Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, “Ülkemizin dört bir yanında güven ve huzurun egemen olması adına büyük bir çaba, olağanüstü bir performans ve kararlı bir arada gösteren Emniyet Teşkilatımız, 179 yıldır milletimizin her zaman yanında ve emrinde olmuştur” dedi.

Üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme amacıyla birikim, tecrübe, donanım ve yetenekler çerçevesinde suçla suçlarla mücadelelerine kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Karaburun, “Temel haklara ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstüne bağlı bir anlayışla yürüttüğümüz bu mücadelede en büyük dayanağımızın aziz milletimiz olduğunun farkındayız ve hiçbir şüphemiz yok. Türk Polis Teşkilatı olarak terör, uyuşturucu, organize suçlarına mücadele ederken asayiş ve trafik düzenli ve güvenliğinin sağlanması, suçu önlemede gerekli tedbirlerin alması konusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Edirne’mizin her bir yerinde, her bir noktasında asayişin sağlanması adına büyük bir çaba sarf ediyoruz. Daha huzurlu ve güvenli yarınların oluşması amacıyla yorulmadan mücadele etmeye kararlıyız. Bu doğrultuda her bir çalışma arkadaşımıza gösterdikleri üstün gayret, fedakarlık ve özveri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canlarını feda eden aziz yiğitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, ülkemizin dört bir yanında fedakarlık görevi yapan siz değerli meslektaşlarımı ve kıymetli ailelerinize teşkilatım adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 179. yılı kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Edirne İl Emniyet Müdürlüğü araçlarının kortej geçişi ve hatıra fotoğraflarının çekimi sonrası anıttaki tören sona erdi.

Törene, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, teşkilat mensupları ve aileleri ile gaziler katıldı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.