DOLAR 47,2010 0.06%
EURO 53,8757 -0.06%
ALTIN 6.151,631,19
BIST 13.967,31-0,74%
BITCOIN 31398403.36538%
Edirne
33°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi

Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi 23 yaşındaki Kezban Kaya, acil tıp teknikeri üniforması giyip, senaryo gereği ambulansla vakaya çıktı ve ilk müdahaleyi yaptı.

ABONE OL
18 Mayıs 2024 14:02
Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi
User - Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Mental rahatsızlığı bulunan Kaya, şube başkanı Gülnur Kocaçınar’a en büyük hayalinin sağlık çalışanı olmak ve ambulansla gezmek olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Kocaçınar, Kaya’nın hayalini gerçekleştirmek için özel ambulans hizmeti sunan şirketin sahibi Mehmet Yıldırım ve eşi Zeliha Yıldırım’a durumu anlattı.

Yıldırım çiftinin de konuya destek vermesiyle ambulans ekibi dernek binasına geldi.

Kezban 2 - Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi

Burada Kaya, acil tıp teknikeri kıyafetlerini giydi. Ardından bir vaka senaryosu oluşturuldu. Telsize gelen anonsun ardından Kaya’nın da içinde bulunduğu ambulans siren çalarak hareket etti ve vaka adresine ulaştı. Burada Kaya, dernek görevlisi olan sembolik hastaya müdahale etti ve ambulansa alındı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, AA muhabirine, Kaya’nın hayalini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Yıldırım da bir gencin hayalini gerçekleştirmenin çok güzel olduğunu ifade etti.

Kezban 3 - Sağlıkçı olma hayali temsili olarak gerçekleştirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP