DOLAR 32,4982 0.25%
EURO 34,5989 0.29%
ALTIN 2.495,110,49
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 2021336-3,63%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜTAGEM ve TEKNOPARK arasında iş birliği protokolü imzalandı

TÜTAGEM ve TEKNOPARK arasında iş birliği protokolü imzalandı

ABONE OL
30 Haziran 2022 16:52
TÜTAGEM ve TEKNOPARK arasında iş birliği protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM) ile Trakya TEKNOPARK A.Ş arasında iş birliği protokolü imzalandı.

TÜ’den yapılan açıklamaya göre, Trakya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen protokol törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, TÜTAGEM Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan ve TEKNOPARK A.Ş Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özgür Özdemir katıldı.

Trakya Üniversitesinin iki önemli birimi arasında yapılan anlaşma ile TÜTAGEM’in, Trakya Üniversitesi TEKNOPARK bünyesinde faaliyet gösteren firmalara ihtiyaç duydukları konularda yeni destekler sunması bekleniyor.

Protokol kapsamında, TÜTAGEM, TEKNOPARK bünyesindeki firmalara laboratuvar, test, analiz, ölçüm ve tasarım gibi her türlü iş ve işlemler için yüzde 20 oranında indirim sağlayacak.

TÜ Rektörü Tabakoğlu, TEKNOPARK ve TÜTAGEM’in bilim ve teknolojide bölgenin merkezi konumunda olduğunu belirterek, üniversitenin iki biriminin yeni iş birliklerinden ve mevcut iş birliklerini güçlendirmeye yönelik faaliyetlerinden memnuniyet duyduklarını aktardı.

TEKNOPARK Genel Müdürü Özdemir ve TÜTAGEM Müdürü Özcan da iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.