Galatasaray taraftarının sarsılmaz kalesi ultrAslan Edirne sadece yeşil sahalarda değil, toplumsal dayanışmada da öncü bir rol üstlenen Galatasaray’ın büyük taraftar oluşumu ultrAslan’ın Edirne temsilciliği, iyilik geleneğini bu yıl da bozmadı. ultrAslan Edirne, on bir ayın sultanı Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun olarak, ihtiyaç sahibi aileler için hazırladığı yardım kolilerini dağıtarak gönüllere dokundu.
Ramazan ayının bereketini paylaşmayı amaçlayan kampanya sayesinde çok sayıda aileye gıda desteği sağlandı. Taraftarların katkılarıyla büyüyen yardım organizasyonu, kentte dayanışma örneği oluşturdu.

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan ultrAslan Edirne Temsilcisi Güney Gökara, tribünlerdeki birlik ve beraberliği sosyal hayata da yansıttıklarını belirtti.
Gökara, “Bizler Galatasaray sevgisini yüreğinde taşıyanlar olarak, tribünlerdeki omuz omuza duruşumuzu sosyal hayata da yansıtmayı bir borç biliyoruz. Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi, bu yıl da ultrAslan Edirne ailesi olarak iyilikte buluştuk. Taraftarlarımızın kocaman yüreği ve eşsiz destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek, onların yüzünde bir tebessüm yaratabilmek için bir araya geldik. Emeği geçen, destek olan tüm renktaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Dayanışmamız büyüyerek devam edecek.” ifadelerini kullandı.
ultrAslan Edirne’nin, önümüzdeki dönemde de sosyal sorumluluk projeleriyle kentin dinamiklerine katkı sağlamaya ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceği ifade edildi.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Haziran 2026