DOLAR 32,3825 -0.36%
EURO 34,8271 -0.03%
ALTIN 2.401,74-0,85
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19206790,49%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi başladı

Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi başladı

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 'Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi'ne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda start verildi.

ABONE OL
25 Aralık 2023 11:16
Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından ‘Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi’ne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda start verildi.

13 konu başlığından oluşan akademinin ilk dersi olan ‘Bağımlılıkla Mücadele’ başarıyla tamamlanırken, dersin sonunda öğrencilere hediyeler verildi. Akademinin tamamlanmasıyla birlikte ise katılan tüm uluslararası öğrencilere sertifikalar takdim edileceği de belirtildi. Uluslararası öğrencilerin ülkelerine döndüklerinde örnek bireyler olmaları adına programlara devam ettiklerini belirten Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, “uluslararası misafir öğrencilerimizin her daim yanlarındayız. Farklı ülkelerden de olsak “Biz Bir Milletiz” şeklinde dile getirdi.

“ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KARİYER AKADEMİSİ’NİN İLK DERSİ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE”

Trakya Uluslararası Öğrenci Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, “Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Uluslararası Öğrenci Kariyer Akademisi”ne başlamış bulunmaktayız. Bugün 1.Dersimizi öğrencimizle birlikte Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda Yeşilay Edirne Şubesi katkıları ile gerçekleştirdik “Bağımlılıkla Mücadele” Konu başlığı altında Öğretim görevlisi Sayın Emrah Ceylan hocamız katıldı. Program sonu çekiliş yapıp öğrencilerimize hediyeler verdik gerçekleştireceğimiz 12 dersimiz daha var.  Konu başlıklarımızdan bahsetmek gerekirse; Savunma ve siber güvenlik politikaları, Yeni dünya düzeni ve küresel aktörler, Savaş bölgesinde muhabirlik ve dijital Medya, Proje hazırlama ve raporlama yöntemleri, Ekip çalışması ve liderlik, Sınav stresi ve zaman yönetimi, Kariyer yönetimleri ve CV hazırlama teknikleri, Temel afet bilinci, Girişimcilik ve inovasyon, Kendi kendimize Koçluk, Türkiye’de ve dünyada uluslararası öğrenci hareketliliği.

Ve son olarak Temel ilk yardım ile bitirip Akademi sonunda Dernek Başkanımız Sayın Hakan Çalışkan tarafından tüm katılan öğrencilerimize sertifika verilecektir. Başta Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği başkanımız Sayın Hakan Çalışkan ve yönetimi olarak bizler, ülkemize gelen uluslararası misafir öğrencilerimizin her daim yanlarındayız. Öğrencilerimiz ülkelerine döndüklerinde örnek bireyler olması için öğrencilerimize yönelik dolu dolu programlara ve etkinliklere hız kesmeden devam ediyoruz. Çünkü her zaman dediğimiz gibi farklı ülkelerden de olsak “Biz Bir Milletiz ” diyoruz. Buradan katılan hocamıza, katılacak tüm hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize şimdiden şahsım ve yönetimimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım” diye ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.