DOLAR 32,2695 0.07%
EURO 34,8125 0.03%
ALTIN 2.413,500,19
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2055971-1,07%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uluslararası öğrenciler eğitim kampı yaptı

Uluslararası öğrenciler eğitim kampı yaptı

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından, uluslararası öğrencilerin katıldığı kış eğitim kampı İstanbul Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik Kampı'nda gerçekleşti.

ABONE OL
19 Aralık 2023 17:51
Uluslararası öğrenciler eğitim kampı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından, uluslararası öğrencilerin katıldığı kış eğitim kampı İstanbul Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleşti. 3 gün süren kamp etkinliğine Uluslararası Dernekler Federasyonu Başkanı Abdullah Muhammed İslam, eğitimciler ve uluslararası öğrenciler katıldı. Eğitim kampında bilgi yarışmaları, şiir dinletisi, sportif etkinlikler ve çeşitli eğitici yarışmalar düzenlenerek dereceye giren öğrencilere de hediyeler takdim edilirken, bu tür kamp ve eğitim programlarının ara vermeden devam edeceği belirtildi.

“TRAKYA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ’NDEN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE EĞİTİM KAMPI”

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, “2023-2024 eğitim öğretim yılı Trakya uluslararası öğrenci Derneği olarak İstanbul Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik Kampı’nda 25 ülkeden 50 uluslararası öğrencilerimizle birlikte 3 gün boyunca dolu dolu bir eğitim kampı düzenledik kampımızda; Uluslararası Dernekler Federasyonu (UDEF) Misyonu ve Biz kimiz?, Dava insan olmak, Filistin dünü ve bugünü Ekip çalışması ve liderlik şiir dinletisi konu başlıkları yer aldı. Konferanslarımıza, bağlı olduğumuz UDEF Genel Başkanımız Sayın Abdullah Muhammed İslam ve birçok eğitimci katılmıştır. Konferanslarımız sonunda bilgi yarışması düzenleyip dereceye giren öğrencilerimize dernek başkanımız Sayın Hakan Çalışkan hediyeler takdim etti. Kamp geceleri ikramlı sinema geceleri düzenledik. Bunun yanı sıra Sportif etkinlikler ve yarışmalar düzenleyip yine dereceye giren öğrencilerimize hediye takdim ettik. Kamplarımız eğitim programlarımız hız kesmeden devam edecektir. Biz Uluslararası Dernekler Federasyonu Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak her daim uluslararası misafir öğrencilerimizin yanındaydık ve olmaya da devam edeceğiz. Şahsım ve yönetimimiz adına Eyüp Sultan Belediyesi gençlik kampının kapılarını açtığı için Eyüp Sultan Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.