DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20772451,53%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üniversiteliler “Masal Kutusu” projesini hayata geçirdi

Üniversiteliler “Masal Kutusu” projesini hayata geçirdi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu son sınıf öğrencileri “Masal Kutusu” projesini hayata geçirdiler.

ABONE OL
3 Ocak 2024 12:56
Üniversiteliler “Masal Kutusu” projesini hayata geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜ Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu son sınıf öğrencileri, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen yürütücülüğündeki dersleri kapsamında hazırladıkları “Masal Kutusu” adlı sosyal sorumluluk projesi ile 5-7 yaş arası çocukları masallarla buluşturdular.

Çocukları hem eğlendirmek hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak hayal güçlerini geliştirmek, onlara farkındalık kazandırmak, farklı çocukları bir araya getirerek sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Eğitimci Damla Yardımcıoğlu, çocuklara keçe figürler eşliğinde masallar anlattı.

İşçimen yaptığı konuşmada, “’Dersimizde, öğrencilerimiz mezun olmadan önce Keşan’a ne bırakabilirler?’ sorusu üzerine düşündük ve bunun sonucunda hep birlikte 30’a yakın proje konusu belirledik. Masal Kutusu da bu projelerden biri. Projeyi 5 öğrencimiz hazırladı. Proje kapsamında Damla Hanım çocuklarla bir araya gelecek. Verimli bir eğitim olmasını diliyorum.” dedi.

Program, projeyi hazırlayan öğrenciler Bahri Aydın, Hilal Aydın, Esra Çengel, Esra Kesik ve Pelin Sürer ile Eğitmen Damla Yardımcıoğlu ve yardımcısı Dilan Doğan Şafak’a Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Trakya Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar ve Öğr. Gör. Nefize Ramadan tarafından teşekkür belgelerinin verilmesi ile son buldu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.