DOLAR 32,5930 0.05%
EURO 34,8823 0.6%
ALTIN 2.437,830,22
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21680930,76%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÜREKAD Jürisi toplandı

ÜREKAD Jürisi toplandı

ABONE OL
18 Ocak 2021 10:42
ÜREKAD Jürisi toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valiliğinin himayesinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarda eğitim alan üretim ve istihdama katılan kadınların başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Üretimde Kadın Girişimciler Yarışması’nın jürisi, Edirne Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp başkanlığında toplandı.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada, Valilik tarafından kurulan Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifleri, İlimizde faaliyet gösteren diğer Üretim ve İşletme Kooperatifleri ile yine Edirne Valiliği himayelerinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarda eğitim alan üretim ve istihdama katılan kadınların başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan ÜREKAD yarışması hazırlıklarının devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, ÜREKAD Jürisi ve aynı zamanda proje yöneticisi olan Dr. Ayten Canalp başkanlığında toplanarak değerlendirme sürecine ilişkin bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Ödül töreni ile kadın girişimciliğine yönelik iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması, toplumun tüm kesimlerinde üretime dahil olmak isteyen istihdam dışında kalmış kadınlarımızın cesaretlendirilmesi ve kadın istihdamına yönelik toplumsal farkındalığın artırılmasını hedeflendiği belirtilen açıklamada, “Başvurular 18-25 Ocak 2021 tarihleri arasında açık olacaktır. Başvuru kılavuzu ve başvuru formu Edirne Valiliği Web Sayfasında (www.edirne.gov.tr) yer almaktadır” denildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.