DOLAR 32,3413 -0.06%
EURO 34,8479 0.14%
ALTIN 2.385,55-0,45
BIST 10.258,790,49%
BITCOIN 19936324,19%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Uzunköprü Meydanı’na yeni AKM

Uzunköprü Meydanı’na yeni AKM

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, geçmiş yıllarda belediye hizmet binası olarak kullanılan binanın Atatürk Kültür Merkezi (AKM) olacağını duyurdu.

ABONE OL
31 Ocak 2024 17:39
Uzunköprü Meydanı’na yeni AKM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, geçmiş yıllarda belediye hizmet binası olarak kullanılan binanın Atatürk Kültür Merkezi (AKM) olacağını duyurdu.

Uzunköprü’nün en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanında bulunan ve yıllarca belediye binası olarak Uzunköprü halkına hizmet eden Uzunköprü eski Belediye binası birçok kez farklı faaliyet konuları için değerlendirilmek istendi. Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin, Cumhuriyet Meydanı’nı ve kenti canlandırma projesi olduğuna değinen Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ” Çocuklarımız ve gençlerimiz için belediye dershanesini içinde barındıran tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı, onlarca kursumuzun olacağı yeni Atatürk Kültür Merkezimiz Uzunköprü’müze hayırlı olsun” diye ifadelerine yer verdi

“HER ÇOCUĞA HER KADINA DESTEK İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Evlatlarımızın eğitimine katkıda bulunmak, onları geleceğe hazırlamak her zaman bizlerin en büyük önceliklerinden biri oldu. Bu amaçla görev sürecimiz boyunca oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan onlarca kursu evlatlarımız ile buluşturmaya devam ettik. Tüm bunları yaparken kıymetli annelerimizi hiçbir zaman ihmal etmedik. Onlar için düzenlediğimiz birbirinden farklı kurslarla sosyal yaşama katılmalarının önünü açtık. Tüm bu çabalarımızın ne kadar güzel meyveler verdiğini gördükten sonra, ölçeğimizi genişletmek, Uzunköprü’deki her çocuğa, her kadına daha fazla destek olmak için kollarımızı sıvadık” dedi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan

“ESKİ BELEDİYE BİNAMIZI KÜLTÜR MERKEZ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Önceki dönemlerde şehrimize belediye binası olarak hizmet veren, Cumhuriyet Meydanımızda bulunan binamızı kültür merkezi haline getireceğiz. Deprem yönetmeliğine göre incelemeler yaptırdığımız binamızda, güçlendirme çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için düzenlediğimiz kurslarımız ve birbirinden farklı etkinliklerimizi şehrimizin göbeğinde gerçekleştireceğiz. Şehir merkezimizi canlandırma çalışmalarımızın bir diğer ayağını oluşturan bu projemiz ile Cumhuriyet Meydanımızı yeniden bir merkez haline getireceğiz” dedi.

“ESKİ HİZMET BİNAMIZ YENİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİMİZ OLACAK”

Lise ve üniversite öğrencileri için tamamen ücretsiz kurslar verileceğini ve Uzunköprü’yü her yerde başarıyla temsil edecek bireyler yetişeceği belediye dershanesi olan AKM kuracaklarını belirten Becan “Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek programımız ile şehrimizin geleceğini aydınlatmaya, vatandaşlarımızı farklı imkanlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Kıymetli öğretmenlerimiz ile yapacağımız iş birliğimiz ile öğrencilerimiz için yeni uygulamalar başlatacağız. Tamamı ücretsiz olarak planladığımız lise ve üniversite sınavlarına yönelik kurs ile evlatlarımızın geleceğine dokunacak, Uzunköprü’müzü her yerde başarıyla temsil edecek bireyler yetiştireceğiz. Yeni dönemde Cumhuriyet Meydanımızda bulunan eski belediye hizmet binamız yeni Atatürk Kültür Merkezimiz olacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz için belediye dershanesini içinde barındıran tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı, onlarca kursumuzun olacağı yeni Atatürk Kültür Merkezimiz Uzunköprü’müze hayırlı olsun” diye noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.