DOLAR 32,4758 -0.04%
EURO 34,7564 -0.63%
ALTIN 2.442,420,27
BIST 9.932,912,22%
BITCOIN 20938151,25%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp, “Gurur ve onurla kutluyoruz”

Vali Canalp, “Gurur ve onurla kutluyoruz”

ABONE OL
21 Aralık 2021 11:18
Vali Canalp, “Gurur ve onurla kutluyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp’in 21 Aralık Atatürk’ün Edirne’ye Gelişinin 91’inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Canalp, mesajında şunları söyledi; “Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’mizi üçüncü kez ziyaret edişinin 91. yıldönümünü coşku, gurur ve onurla kutluyoruz.

Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenen, kazanılan her türlü zaferin milletin eseri olduğunu ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehrimize gelişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanmıştır.  Edirne halkı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamanın sevincini yaşayarak birlik ve beraberlik içerisinde onu bağrına basmış, şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu yaşamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesine yönelik çok önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.  Bizler de ona layık olmak, ülkemizi ve şehrimizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne taşımak uğruna, “Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” düsturuyla ülkemize ve aziz milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için gece, gündüz hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam etmeliyiz.

Bugün bizler; Atatürk’ün ilimize teşrifinin 91. yıldönümünü ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olarak coşkuyla kutlarken diğer yandan da onun ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi hedefine, emin adımlarla ilerlemenin haklı gururunu yaşıyor ve bu yolda var gücümüzle çalışıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, atalarımızın bize emanet ettiği bu cennet yurda sahip çıkarak milli iradenin, demokrasinin, Cumhuriyetimizin ve değerlerinin yanında olmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Edirne’ye gelişinin 91. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.