DOLAR 32,5744 0.26%
EURO 35,0066 0.08%
ALTIN 2.459,180,96
BIST 9.888,801,77%
BITCOIN 20976711,54%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp’ten 19 Mayıs mesajı

Vali Canalp’ten 19 Mayıs mesajı

ABONE OL
25 Kasım 2021 23:34
Vali Canalp’ten 19 Mayıs mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Canalp, mesajında, vatanın dört bir yanı işgal altında ve umutlar tükenme noktasında iken Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 101 yıl sonra bir kez daha saygıyla, minnetle ve coşkuyla andıklarını belirtti.

Atatürk’ün cumhuriyetin muhafazası ve savunulması görevini çok inandığı ve güvendiği Türk gençliğine verdiğini hatırlatan Vali Canalp, mesajında şunları kaydetti:

“Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Sizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atasının emaneti Cumhuriyetine sahip çıkacak, onun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstünüze düşen görevi yerine getireceksiniz. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde birbirine sevgi ve saygı ile yaklaşan, iyi eğitim almış, teknolojik kabiliyetlerle donanmış gençler olarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimizin ve tüm halkımızın Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraber çarpıştığı silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, muhterem gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

(AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.